Thursday, December 07, 2006

Hapdet

Orang biasa suh hapdet.
Bukan aku taknak hapdet.
Tapi kebizian menghambat.
Dah 1 week server sini ' ting tong' semacam.
Jawab komen pada entri lepas pun hilang, penat aku type..buat lawak antarabangsa, kampung, pekan sume.
Pulak tu, hari ni aku dpt 2 keje baru.

Aku bukan orang Penang, tapi kena urus pasukan boria untuk pertandingan.
Aku bukan cheer-leader punya type, tapi disuh jadi pengurus pasukan sorak.
Aku nak cuti, tapi dah tak boleh menyelit kat mana2 hari pun.
Aku nak balik KL, tapi aku tak boleh cuti.
Aku banyak keje, tapi aku banyak meeting.
Aku kena stay back, tapi menjelang petang aku dah boring.
Aku pening. Aku tensi.
Aku belum siapkan BENDA itu lagi.

Sekian.

13 Comments:

Blogger blackpurple said...

Huh... sibuk sangat bunyinya nih...

hehehe

1:25 PM  
Blogger Azer Mantessa said...

ouch :-)

2:22 PM  
Blogger Mutiara said...

Learn to say NO

8:08 AM  
Blogger Naylah said...

aiyakkk sleepless... bz beno bunyinya... anyway i hope kau sempat buat BENDA tu.. :-)
((tetiba terimagine kau tgh lead pasukan sorak .. keh keh keh))

8:40 AM  
Anonymous aku daa said...

BENDA tu mesti disiapkan jugak!

12:14 PM  
Blogger zwitterion said...

kesian..busy no..sy pun malaih gak nak hapdate..hehe

12:54 PM  
Blogger 13may said...

hehehehe.....berehat sebentar bersama KitKat...

cool okeh:D

12:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

tue belum masuk lagi dalam jawatankuasa perabot lagi tu..
haa

1:08 PM  
Blogger kemat said...

boria..sy teringin nak tengok BORIA penang..bila shownye..

1:32 PM  
Blogger Sleepless in Gelugoq said...

Bp: sibuk la BP.. heheh.

Azer: Isk..isk.. :-)

mutiara: sumtimes it ain't easy.

naylah: kekeke, BENDA tu hampir settle. pasukan sorak..huhuhu. aku pakai skirt pendek tak dlm bayangan kau tu?:))

aku daa: sape daa kau nih? yang harusssss..mesti disiapkan.;)

zwit: hehehe kan kan.. maleh kan. :D yay ! kita serupaaa

13may: nak berehat di Petronas la..boleh tak. agak2 dpt tak kopi secawan.? hehehe

Anonymous: ahahah.. stop reminding me of tht.

kemat: tarikh belum tau lagi la..;)

2:57 PM  
Blogger shahril aley said...

bawak b'sabar banyak2 sleepless. itu dinamakan tanggungjawab berkerja.... kalau tak tahan ko memberontak la dengan tempat ko keja tu. hahahah aku jadi setan plak

7:26 PM  
Anonymous lindosh said...

boria.. beshyaa.. hekhek

12:07 AM  
Blogger 香魚烘蛋Tata said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

8:59 PM  

Post a Comment

<< Home