Monday, November 20, 2006

Tagged ( belated)

I was tagged by Titicaca bulan Oktober aritu. So, here goes.

5 bende aku akan buat jika aku seorang jutawan:

  • buat umah baru utk mak, beli perabot cun2, tilam mesti power, cadar cantik2, kabinet dapur yg cun, orang gaji 3-4 orang, bawak pegi Haji & umrah. Pendek kata, anything for momma lah..
  • pegi Haji bwk adik beradik sume skali
  • Beli umah idaman
  • Beli umah kedai, kasi sewa kat kedai2 Nasi Kandar.. gerenti masyukk heheh
  • Shop & travel
  • majlis kawin grand (lol)

5 tabiat buruk:

  • procrastinate
  • duk melengung pikir banyak
  • naik angin esp. time bawak keta
  • tak cuci muka b4 tido (..rasa cam artis plak stetmen nih)
  • malas excercise

5 bende aku tak suka buat:

  • doing things when my heart dont feel like doing it
  • sitting for exams
  • waitingggg
  • amik and type minit mesyuarat
  • pegi bayar bil

5 bende aku tak akan buat:

  • naik roller coaster
  • wrestling
  • drinking and driving
  • pergi tanpa pesan (bab ajal tak masuk la)
  • bungee jumping

5 bende aku nyesal buat:

  • abiskan duit
  • my 1st degree
  • tak pegi 1 interview di KL masa mula2 keje di Png dulu
  • kecikkan/sakitkan ati sape2
  • ikut hati

5 bende yg aku suka:

  • keta aku
  • tempe
  • nescafe
  • selipar merah aku
  • beg balik kg aku

5 org nak suh buat bende ni:

  • jika anda org yg suka nak susah2kan diri, takde keje, bosan, dan ingin berfikir tentang diri anda secara mendalam, anda la org yg saya cari..

;)

14 Comments:

Anonymous orang biasa said...

hang musti sukak makan tempe goreng pehtu cicah dalam nescafe'O..kan? kan?

1:18 PM  
Blogger Azer Mantessa said...

salam,

oghang gelugork ka?

kami oghang island glades tp la nih dok shah alam :-)

2:18 PM  
Blogger zwitterion said...

suka beg blk kg..hehe.kejenya nak balik kg selalu la tu..

4:31 PM  
Blogger 13may said...

nescafe O satu!

6:21 PM  
Anonymous Anonymous said...

saya pun suka selepar merah anda iteewww...eyeing hari-hari..mungkin satu hari nanti saya curi dia dari anda..jaga-jaga..

TiadaSelipar

10:11 AM  
Anonymous SeliparPink said...

Aku rasa sesekali ko kena tukaq kaler selipar. Maybe kaler pink lak ker...eheks

3:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

kalo aku jd jutawan, aku haramkan permainan menge-tag nih..huhuhu..

4:35 PM  
Blogger Titicaca said...

apsal nyesal tak gi interview kat KL dulu?

8:15 PM  
Blogger Sleepless in Gelugoq said...

orang biasa: ishh tu pelik sgt tu menu.tempe sambal goreng la best.

azer: hi azer, selamat melawat blog ni. dekat dah tu island glades.

zwit: hehehe biasa la kan.. ;)

13may: siap.. lama dah. dah sejuk pun.

Tiadaselipar: alamak, jgn la curi..tak geng la camnih.

Seliparpink: tahun depan i beli pink karer punya occay..hehe.

Jutawan: heheh kalau kau jd jutawan..blog aku ko tak baca dahhhh :D

Titicaca: Or else i could be there now and dun have to think abt moving. :((

2:23 PM  
Blogger blackpurple said...

Ah....Rasa bangga pun ya, terharu pun ya, kagum pun ya sebab TEMPE masuk dalam list kau...Hehehe

5:17 PM  
Anonymous uknowME said...

sleepless-->> chances still open here... interested ke? hehehe
as for myself, nasib baik tak pi interview kat sinun... :-D

5:25 PM  
Blogger semut said...

Sis...maafkan aku...

9:10 AM  
Blogger amanitium said...

beg balik kg aku

mesti anak manja emak ni... haha.

4:00 AM  
Blogger Sleepless in Gelugoq said...

BP: ahahaha..kwn2 sampai ckp..i shud marry a javanese ler.

uknowme: entahler..tough decision :|

semut: welkam back


amanitium: ade la sikit manje2 tu..heheh

5:10 PM  

Post a Comment

<< Home