Monday, November 13, 2006

Superwoman

Buzy. Tak kira la kau pulun cam mana pun buat kerja sepanjang tahun sebab tak nak 'cramp' bila dihujung. Tapi sampai je hujung tahun..cam tahun2 yg sebelumnya, mesti ade lagi kerja nak dibuat. Masa tu la nak buat dinner utk majlis yang dah lepas setahun, masa tu la nak buat majlis perpisahan, masa itu la laporan akhir tahun kena disiapkan utk big meeting, masa tu la nak di Audit, masa itulah kau tengok cuti byk lagi dan kau nak abiskan, masa tu lah org nak bertunang/kawin ..

So, kalau masih ade masa nak update blog..memang la kau superman/superwoman. Pagi ni, aku rasa cam superwoman .. therefore my blog is updated.

10 Comments:

Anonymous supermom said...

oit superwoman?... stori le cerita hari raya kau yg pertama tu.. sure terkonang2 ek.. heehe

1:26 PM  
Blogger 13may said...

hahhaha....memang hebat!

6:29 PM  
Anonymous orang biasa said...

haha...kita mengalami hal yg sama..evrything must be done this year end..sakit pala..

10:36 AM  
Blogger blackpurple said...

Berapa bulan bonus tahun ni sleepless..?

Hehehe

1:05 PM  
Blogger zwitterion said...

yeah, superwoman dah kembali..

4:19 PM  
Blogger Titicaca said...

halo superwoman!!aku pong tak suker end of year..

7:39 AM  
Blogger 13may said...

hi superwoman:D

6:18 PM  
Blogger orochi said...

owh.. superwoman yang kerja makan gaji gak.. Blanjer la.. bonus dah dapat, kan?

9:19 AM  
Blogger Sleepless in Gelugoq said...

supermom: alerr..nak citer ke? malu dong ahh :D

13may: heheh

orang biasa: keep the panadol handy ok.

BP: bro, sakit ati tau tanye pasal bonus..muahaha..

zwit: dah kembali, tapi bateri lom charge penuh :D

titicaca: kan kan kan..erghh, aku end of the year ni fenfeeling holiday je, bukan wat keje.

13may: hi 13may..are u a superman? hehe

orochi: blanjer? aiyaa dah abis la. superwoman dok makan maggi je nih.kui kui kui.

9:34 AM  
Blogger 香魚烘蛋Tata said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

8:59 PM  

Post a Comment

<< Home