Monday, November 27, 2006

Tuah badan

Tepuk dahi. Panik sekejap.
Bertuah badan.. satu tahun memandu tanpa lesen tapi tak kena tahan.

No.KP:
Nama:
Tempoh: 17/11/2004 - 16/11/2005


Aku dah renew dah tadi. Aku perasan lesen mati sejak last week lagi.
Testing my luck eh..
Hohohoh..

Monday, November 20, 2006

Tagged ( belated)

I was tagged by Titicaca bulan Oktober aritu. So, here goes.

5 bende aku akan buat jika aku seorang jutawan:

  • buat umah baru utk mak, beli perabot cun2, tilam mesti power, cadar cantik2, kabinet dapur yg cun, orang gaji 3-4 orang, bawak pegi Haji & umrah. Pendek kata, anything for momma lah..
  • pegi Haji bwk adik beradik sume skali
  • Beli umah idaman
  • Beli umah kedai, kasi sewa kat kedai2 Nasi Kandar.. gerenti masyukk heheh
  • Shop & travel
  • majlis kawin grand (lol)

5 tabiat buruk:

  • procrastinate
  • duk melengung pikir banyak
  • naik angin esp. time bawak keta
  • tak cuci muka b4 tido (..rasa cam artis plak stetmen nih)
  • malas excercise

5 bende aku tak suka buat:

  • doing things when my heart dont feel like doing it
  • sitting for exams
  • waitingggg
  • amik and type minit mesyuarat
  • pegi bayar bil

5 bende aku tak akan buat:

  • naik roller coaster
  • wrestling
  • drinking and driving
  • pergi tanpa pesan (bab ajal tak masuk la)
  • bungee jumping

5 bende aku nyesal buat:

  • abiskan duit
  • my 1st degree
  • tak pegi 1 interview di KL masa mula2 keje di Png dulu
  • kecikkan/sakitkan ati sape2
  • ikut hati

5 bende yg aku suka:

  • keta aku
  • tempe
  • nescafe
  • selipar merah aku
  • beg balik kg aku

5 org nak suh buat bende ni:

  • jika anda org yg suka nak susah2kan diri, takde keje, bosan, dan ingin berfikir tentang diri anda secara mendalam, anda la org yg saya cari..

;)

Monday, November 13, 2006

Superwoman

Buzy. Tak kira la kau pulun cam mana pun buat kerja sepanjang tahun sebab tak nak 'cramp' bila dihujung. Tapi sampai je hujung tahun..cam tahun2 yg sebelumnya, mesti ade lagi kerja nak dibuat. Masa tu la nak buat dinner utk majlis yang dah lepas setahun, masa tu la nak buat majlis perpisahan, masa itu la laporan akhir tahun kena disiapkan utk big meeting, masa tu la nak di Audit, masa itulah kau tengok cuti byk lagi dan kau nak abiskan, masa tu lah org nak bertunang/kawin ..

So, kalau masih ade masa nak update blog..memang la kau superman/superwoman. Pagi ni, aku rasa cam superwoman .. therefore my blog is updated.